Головна » 2016 » Вересень » 26

       З нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні в нашому музеї розгорнуто виставку світлин «Валківщина очима  харків’янки », яка стала творчим дебютом фотографа-любителя Вікторії Світличної.
       Вікторія Юріївна працює викладачем у Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова. Вона - кандидат економічних наук, доцент. Займаючись серйозною науковою роботою,  жінка любить займатися ще й фотосправою, якою захопилася у студентські роки.
     Придбавши дачний будиночок у старовинному селі Перекіп, Вікторія разом із  родиною  любить мандрувати  його околицями, фіксу ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: museum | Дата: 26.09.2016 | Коментарі (1)

      У Валках народилася  хороша традиція – проводити творчі звіти аматорів художньої самодіяльності у дворі  нашого музею: на затишній галявині у самому центрі міста. Торік тут із великим успіхом виступав народний гурт «Мельничани», яким керує прославлений акомпаніатор і збирач української фольклорної спадщини  заслужений працівник культури України Микола Губський. Цього року така нагода випала іншому нашому талановитому земляку – самодіяльному композитору та виконавцю, керівнику кількох вокальних колективів Оскару Мезерному, на честь якого пройшов бенефіс.
Творчі звіти, що популяризують народне мистецтво, відкривають нові імена місцевих самородків і створюють умов ... Читати далі »

Переглядів: 366 | Додав: museum | Дата: 26.09.2016 | Коментарі (0)