Головна » 2014 » Лютий » 12 » Подорож у "Парк динозаврів"
12:32
Подорож у "Парк динозаврів"
       Таку назву має нове пізнавально-освітнє заняття, яке працівники нашого музею пропонують відвідувачам замість традиційної екскурсії.
        Першими учасниками інтерактивного заняття, що поєднувало в собі навчання і гру, стали учні 3-А класу Валківського ліцею ім. О. Масельського разом із своїм учителем Н. М. Зань.
        Супроводжуючи юних мандрівників під час віртуальної подорожі в доісторичні часи, екскурсовод Ліляна Вільхівська привернула увагу до науки палеонтології, показала колекцію скам'янілостей віком у мільйони років, які передав у фонди нашого музею відомий український палеонтолог Максим Габер.
        Головними персонажами в ігровівй синуації були господарі юрського періоду - динозаври. Знайомство із світом вимерлих ящурів відбулося під музичний супровід, у домашній атмосфері живого невимушеного спілкування. Третьокласники брали участь у конкурсі малюнків, змагалися в інтелектуальних турнірах, навчалися у творчому майстер-класі із виготовлення паперових тварин.
       Мандрівка до "Парку динозаврів" - одна із форм музейної педагогіки, запропонована нашим колективом для урізноманітнення роботи з відвідувачами. Адже, як любив повторювати визначний педагог Василь Сухомлинський, одноманість у роботі стомлює не тільки учня, а й учителя.
       Музейний "Парк динозаврів" готовий прийняти усіх бажаючих.
Переглядів: 551 | Додав: museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: