Головна » 2015 » Лютий » 19

          Фотовиставка з такою назвою відкрилася в музеї напередодні встановленого Президентом України Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.       
         Вона розповідає про наших земляків, котрі перебували на Майдані, які захищають незалежність України в Зоні АТО, про активістів волонтерського руху.       
        У підготовці фотовиставки музейникам  допомагали Надія Леонідівна Ольховська – мама загиблого на Донбасі лейтенанта Андрія Ольховського, військовослужбовці, що перебувають у відпустці, родини мобілізованих воїнів, керівники місцевих громад, громадські активісти, фотолюбителі.        
       На виставці представлено близько півсотні світлин, які відтвор ... Читати далі »

Переглядів: 491 | Додав: museum | Дата: 19.02.2015 | Коментарі (0)

«… У молодості ми завжди прагнемо далеких світів, а звідавши їх, і відчуваємо, і розуміємо, що більшого, сильнішого і глибокого потягу немає на світі, ніж потяг до батьківських порогів.
Згода, земляки?
                                                                                                 Віктор Гаман»
            Цей автограф на одній із своїх книг, залишений автором 35 років тому, став епіграфом до музейної виставки на вшанування пам’яті письменника-земляка.
           Віктор Гаман - автор понад трьох десятків літературних та публіцистичних видань, лауреат кількох престижних премій, володар держ ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: museum | Дата: 19.02.2015 | Коментарі (0)