Головна » 2018 » Лютий » 16 » Зустріч на Стрітення
14:13
Зустріч на Стрітення

 

   У День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав, який традиційно відзначався на Стрітення, до музею завітав почесний гість – колишній воїн-інтернаціоналіст Олег Лейба. Тут відбулася його зустріч із учнями 8-А класу Валківського ліцею ім. О.Масельського, котрі прийшли до музею разом із учителем Андрієм Хараїмом. Діти зацікавлено слухали розповідь Олега Григоровича про його армійську юність, про участь у військових операціях, про виконання громадських доручень у складі організації ветеранів Афганістану «Бойове братерство».
  Великий інтерес у присутніх викликали спогади гостя про його причетність до врегулювання військового конфлікту на території колишньої Югославії. Бойовий гарт, отриманий в Афганістані, згодом допоміг нашому земляку, єдиному з району, витримати суворий відбір та потрапити до складу миротворчого контингенту військ ООН.
  Неабияка гордість спалахнула в очах юнаків, коли Олег Григорович дозволив їм приміряти свою військову форму та сфотографуватися в ній.
Завершилась музейна зустріч поетичними рядками покійного воїна-інтернаціоналіста Івана Нерівного, родом із Сніжкова, якими присутні вшанували його пам’ять та пам’ять інших воїнів, які не дожили до сьогоднішнього світлого дня.

Переглядів: 390 | Додав: museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: