Головна » 2020 » Березень » 10 » З нагоди Дня українського добровольця
14:30
З нагоди Дня українського добровольця

   

    З нагоди Дня українського добровольця,  який  три роки тому було  встановлено постановою Верховної Ради України і призначено  відзначати 14 березня, у Валківському краєзнавчому музеї відбулася зустріч із  уродженцем селища Ков’яги  капітаном Збройних Сил України Ігорем Овсянніковим. Учасниками цієї зустрічі, яку провела наукова співробітниця музею Ліляна Вільхівська , стали учні 9-В класу (кл. керівник Я.Романенко) Валківського ліцею ім.О.Масельського.
     Потрапивши  до зони бойових дій у перші місяці війни на Донбасі, Ігор Вікторович пройшов складну школу чоловічого змужніння та загартування,  обравши згодом  військову справу своєю професією. Після підписання військового контракту місцем його служби став Валківський райвійськкомат, де І.Овсянніков передає свій багатий бойовий досвід землякам на посаді заступника військового комісара.
    Почесний гість музею поділився спогадами про свою участь у зоні АТО, розповів про особливості військових дій на Донбасі, дав відповіді на питання школярів, які виникли у ході відвертої та невимушеної розмови.

Переглядів: 236 | Додав: museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: