Головна » 2018 » Травень » 8 » Великий патріот малої Батьківщини
13:04
Великий патріот малої Батьківщини

    

      Тема цьогорічного Міжнародного дня музеїв і, що відзначається 18 травня, - «Музеї в мережі: нові методи, нові відвідувачі»// «Hyperconnected museums: New approaches, new publics».Термін «Hyperconnected» з’явився у 2001 році для позначення приватних засобів для спілкування, таких як електронна пошта, телефон, різноманітні месенджери та соціальні мережі. Відтоді, з кожним роком, ця мережа, цей набір інструментів, стає все більш складною, різноманітною і інтегрованою. Музеї в сучасному світі не можуть жити поза нею – вони є її повноцінними користувачами та дійовими особами.
      З нагоди свята у Валківському краєзнавчому музеї відбудуться тематичні заходи, присвячені 80-річчю із дня народження одного із організаторів музею Лесі Українки у Ялті та історико-художнього музею ім. Т.Г.Шевченка в селі Огульці Олександра Сергійовича Кириченка (1938-1985).
      Програмою свята передбачені презентація книги Почесної громадянки села Огульці Майї Столярової "Щоденник великого патріота малої Батьківщини", віртуальна мандрівка музеями Олександра Кириченка та інші заходи за участю представників Огульцівської сільської громади, членом якої був О.С.Кириченко.Зустріч має початися о 16-й годині.

Переглядів: 380 | Додав: museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: