Головна » 2019 » Липень » 1 » Свято на музейній галявині
11:22
Свято на музейній галявині

      Музично-пісенне свято «Любов і літо», яке відбулося на зеленій галявині  біля Валківського краєзнавчого музею, підготували разом із музейниками учасники квартету "Білі крила", який близько десятиліття тому народився у Клубі активного довголіття при Валківському територіальному центрі соціального обслуговування населення. Сценаристом і ведучою свята стала директор музею Тамара Поліщук.
       Живучи під девізом "Старіти немає часу", учасники колективу Микола Кулик (керівник), Михайло Косенко, Олена Репринцева та Людмила Павловська перебувають у постійному творчому пошуку, рік від року підвищують рівень своєї виконавської майстерності та популярності серед земляків.
       Нинішньої весни троє членів квартету відзначили поважні ювілеї, ця обставина і підштовхнула колектив зробити творчий звіт перед своїми шанувальниками. У програмі свята, крім творів відомих авторів, прозвучали власні мистецькі напрацювання учасників ансамблю, а також пісні і вірші місцевих аматорів Оскара Мезерного, Сергія Корсуна, Тетяни Шнайдер, які особисто долучилися до концертної програми.
      Овації глядачів, теплі слова привітань, квіти і подарунки стали свідченням того, що музично-пісенне свято вдалося на славу і стало приємним подарунком валківчанам з нагоди Дня Конституції України.

Переглядів: 249 | Додав: museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: