Головна » 2021 » Грудень » 30 » «НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ» ІЛОНИ БЕЗУГЛОЇ
13:40
«НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ» ІЛОНИ БЕЗУГЛОЇ

    Напередодні  Нового року та Різдва  святковий настрій допомагають створити, крім ялинки, різні композиці, аранжування, букети. Варто  виділити частину вільного часу та докласти трохи зусиль, фантазії і у вас обов’язково вийдуть креативні, святкові прикраси. У цьому переконує валківчанка Ілона Безугла, виставка робіт якої  під назвою «Новорічна феєрія» зараз експонується у Валківському краєзнавчому музеї.
      За спеціальністю Ілона Олександрівна  Безугла – банкір, зараз працює головним спеціалістом відділу економічного розвитку та інвестицій Валківської міської ради.  Найкращим відпочинком  і заняттям для душі після  складної і відповідальної роботи  вважає дизайнерську творчість. З особливим задоволенням використовує своє  креативне  мислення, прагнення до нестандартності та несподіваних рішень у побуті, в оздобленні власної оселі. Влітку  віддає перевагу фантазіям у   ландшафтному дизайні двору та садиби, взимку – улюбленим заняттям  є створення елементів новорічного декору. Використовує як штучний, так і природний матеріал -  шишки, кору дерев, лозу, горіхи різних плодів тощо.
     Виставка в музеї стала своєрідним мистецьким дебютом майстрині перед земляками. Побажаймо їй  у прийдешньому році нових творчих ідей та натхнення!

 

Переглядів: 105 | Додав: museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: