Головна » 2019 » Червень » 24 » Вшанували поета і народного майстра
13:26
Вшанували поета і народного майстра

     "Співаю і мрію, щоб краще жилося". Ці слова взяті із поетичного збірника "Я доторкнувся до святого" поета і народного майстра із Валок Олексія Попова, який п'ять років тому відійшов у Вічність. Вірші до збірника зібрала і зберегла колишня бібліотекарка районної бібліотеки Людмила Приліпко, а впорядкував і видав місцевий краєзнавець Сергій Корсун.
     Презентація книги відбулася у Валківському краєзнавчому музеї на 63-й день народження автора. Вшанувати пам'ять Олексія Васильовича прийшли члени його родини, колишні колеги із Дослідного заводу ФТІНТу, сусіди, знайомі, інші шанувальники творчості талановитого валківчанина.
      Зворушливим сюрпризом для присутніх став уривок відеозапису з голосом Олексія Попова, який зберіг у своєму домашньому архіві колишній директор Дослідного заводу Володимир Долгополов, а також пісні на слова Олексія Васильовича, виконані аматорами Оскаром Мезерним та Лілією Дорожко. Учасники зустрічі мали можливість помилуватися художніми полотнами, виробами з дерева, металу, які також є творчою спадщиною Олексія Попова.

 

Переглядів: 322 | Додав: museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: