Головна » 2019 » Грудень » 12 » Небесний світ Олексія Бондаря
12:01
Небесний світ Олексія Бондаря

        В музейній вітальні відбулася творча зустріч із автором персональної художньої виставки «Небесний світ» художником та іконописцем Олексієм Бондарем. Любов та повага до наших православних святинь і традицій зібрала на цю зустріч людей різного віку, світогляду та уподобань.
        Учасники мистецького свята з інтересом слухали Олексія Анатолійовича, який із трепетом розповів про таїнство створення ікон, унікальну древню технологію написання святих образів, значення ікон у нашому житті.  Особливі слова вдячності прозвучали із уст автора персональної виставки на адресу Олександра Ковальова – його першого вчителя та незмінного наставника. В свою чергу Олександр Миколайович відзначив талант свого учня, підкресливши, що іконографічне мистецтво дійсно стало справжнім покликанням Олексія Бондаря.
       Сестри художника Світлана та Наталія, які також прийшли привітати брата із його творчим дебютом, пригадали дитинство Олексія, розповіли про його жагу до малювання, яка проявилася ще у ранньому віці, про успадковану від дідуся та бабусі велику віру та любов до Бога, без якої художник би не міг творити свої мистецькі полотна.
      Емоційності мистецькому святу в музейній вітальні додали ліричні пісні у виконанні популярного валківського квартету «Білі крила». 

Переглядів: 325 | Додав: museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: