Головна » 2019 » Березень » 28 » Творчий звіт Костянтина Бойка
07:53
Творчий звіт Костянтина Бойка

       

      У музейній вітальні нашого краєзнавчого музею відбулася творча зустріч із уродженцем Валок, талановитим харківським художником Костянтином Бойком, присвячена закриттю його персональної виставки "Передчуття весни." Хоч із дитинства наш земляк мав хист до малювання, після закінчення середньої школи вступив до інституту радіоелектроніки і деякий час працював за фахом. Однак потяг до мистецтва переважив і привів його до Харківського художньо-промислового інституту. Більшу частину свого життя Костянтин не розлучається з пензлем, постійно розвиває свій талант, удосконалює майстерність.
    Виставкову діяльність розпочав із участі у благодійних виставках, кошти від яких спрямовувалися у фонд реставрації Харківського Свято-Покровського собору та у фонд ліквідації наслідків Чорнобиля. Останні чотири десятиліття К.Бойко виставляється як професійний художник, ставши учасником близько сорока престижних виставок. З успіхом пройшла його персональна виставка в Харкові, а тепер - і в рідних Валках.
    Привітати земляка із творчим дебютом на малій батьківщині прийшло багато шанувальників його творчості, у тому числі - колишні однокласники. Свою виставку у Валках художник присвятив 70-річчю із дня свого народження.

Переглядів: 335 | Додав: museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: