Головна » 2017 » Листопад » 22 » День Гідності та Свободи
07:41
День Гідності та Свободи

    

     З нагоди Дня Гідності та Свободи, який відзначався в Україні 21 листопада, у Валківському краєзнавчому музеї було розгорнуто тематичну виставку та проведено Урок патріотичного виховання під назвою «Не зорі падають із неба. Зірки ідуть у небеса…» . Учасниками цього Уроку стали учні 4-А класу Валківського ліцею імені Олександра Масельського разом із класним керівником Л. О. Пономаренко, а також почесні гості - голова Валківської районної ради В.П.Оноша та завідуюча сектором культури і туризму райдержадміністрації В.П.Шевченко.
       Науковий співробітник музею Л. М. Вільхівська, яка проводила заняття, розповіла присутнім про Євромайдан, про Героїв Небесної Сотні, про участь наших земляків у бойових діях на Донбасі. З уст школярів прозвучали патріотичні вірші, присвячені цим подіям.
      Почесні гості наголосили на значимості пам’ятної дати, на важливості донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні на початку XXI століття.
      Пам’ять героїв, які загинули, ставши на захист демократичних цінностей, прав і свобод людей, національних інтересів нашої держави та європейського вибору України, була вшанована хвилиною мовчання.

 

Переглядів: 379 | Додав: museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: