Головна » 2019 » Лютий » 14 » «Афганістан болить в моїй душі»
09:21
«Афганістан болить в моїй душі»

   Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Валківському краєзнавчому музеї відбулася зустріч валківських ліцеїстів із колишнім воїном-афганцем Миколою Смірновим.
    Почесний гість прокоментував кадри військової хроніки, із яких почалася зустріч, поділився із старшокласниками своїми спогадами про участь у війні на території чужої держави, про випробування, які випали на долю молодих і недосвідчених солдатів, про роль дружби і взаємовиручки в суворих умовах бойових дій.
   Микола Миколайович познайомив присутніх зі своїми армійськими фотоальбомами, відповів на запитання, які цікавили юнаків і дівчат.
    Так як М.М. Смірнов очолює районний осередок Спілки ветеранів Афганістану, то розповів також про діяльність своєї організації, про участь колишніх воїнів у патріотичному вихованні молоді, у громадському житті міста і району.
    Зустріч закінчилася рядками із поетичного збірника «Пил Баграма», які залишив нащадкам уродженець Сніжкова Іван Нерівний, котрий не так давно відійшов у Вічність.

Переглядів: 326 | Додав: museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: